Medlemssammankomster 2022

2022-10-05 kl 15 – 17 OBS tiden ! : Jonas Karlsson:
”I 21:s återkomst”, Medlemssammankomst i Missionskyrkan

Den 16 januari tillträdde överste Jonas Karlsson som chef för Västernorrlands regemente. Han kommer att berätta för oss om återetableringen. 

Jonas Karlsson är väl insatt i förhållandena i området Sollefteå och Östersund då han startade sin militära karriär på Fältjägarregementet. Han har även internationell erfarenhet som chef för ett internationellt rådgivningsteam på den afghanska arméns ingenjörsskola 2013-2014.

Från hösten 2022 har vi deltagaravgift 50 kr även på medlemssammankomster.

Dagens värd: Anders Åkerman

2022-05-04 Hälsosam kost för äldre, medlemssammankomst i Missionskyrkan, Ninni Engblom kostvetare Österåsen kl 14:30, OBS tiden

På grund av att vi fått återbud från Överste Jonas Karlsson så blir det ändringar i programmet. Jonas Karlsson återkommer till hösten och datum för detta kommer senare i höstprogrammet.
Misströsta icke, vår medlemsaktivitet på onsdag blir av, fast med en annan huvudperson och ett nytt och nyttigt innehåll.

Onsdagen den 4/5 kl 14:30 (OBS Tiden) inbjuder vi våra medlemmar till en medlemsaktivitet på Missionskyrkan. Föredragshållare är Ninni Engblom, kostvetare på Österåsen och ämnet är ”Hälsosam kost för äldre”.

Som sagt OBS tiden 14:30 Missionskyrkan.
Då det är en medlemsaktivitet så ingår den i ditt medlemskap. Kaffe serveras i vanlig ordning för dom som så önskar mot sedvanlig avgift.

Dokumentation av föredraget
Ninni Engblom – kostvetare vid Österåsen – gästade senioruniversitetets medlemssammankomst den 4:e maj. Hon bjöd i ett charmfullt och inspirerande föredrag på sina breda kunskaper. Bildspelet från föredraget finns att hämta här.